For at få den optimale oplevelse er selv den mindste detalje meget vigtig, og vi kan her give dig et par eksempler på, hvordan vi hos Ballong & Äventyr gør alt for, at du bliver tilfreds - hele vejen igennem.

Det starter allerede ved den første kontakt til os. Vi er her for at hjælpe dig hele året, og du kan ringe til os og spørge om alt mellem himmel og jord. Vi har åbent mandag-fredag 9-17, og uden for vores åbningstider kan du sende os en mail, som vi besvarer hurtigst muligt.

Har du brug for et gavekort til ballonflyvning? Så sender vi dig en lille modelballon gratis, som du nemt kan samle. Ballonen er 60 cm høj med en lille kurv. I kurven kan du lægge gavekortet og med et har du gjort en fantastisk gave endnu bedre.

Hos os er sikkerheden naturligvis det vigtigste, og vi råder over de mest moderne balloner i Danmark, vi har den bedste adgang til vejrinformationer og vores piloter flyver fuldtids hele sæsonen - og alt dette bidrager naturligvis til flyvesikkerheden.

Lige så vigtigt er alt det, der foregår i forbindelse med selve flyvningen og skaber en uforglemmelig oplevelse. Vi sørger godt for vores gæster og gør alt for, at de skal mindes flyvningen og hele arrangementet som noget af det bedste, de har oplevet.

Vi giver os god tid til at forklare hele forløbet, så alle er orienteret om, hvad der foregår, vi fortæller meget om, hvad vi ser under flyvningen og slutter efterfølgende af med en hyggelig champagne-picnic ved rigtige borde, rød/hvide duge og champagne til alle er tilfredse. Og alle bliver naturligvis behørigt døbt iflg. en 200 år gammel tradition.

Efter flyvning og picnic pakker vi det sidste sammen i fællesskab, og de der ikke har egen kørelejlighed tilbage til startstedet, kan køre med os tilbage - men desværre har vi ikke også plads til familie og venner. Her runder vi en god oplevelse af og håber på et snarligt gensyn.

< Tillbak
 

www.balloneventyr.dk